Gratis toegang tot Cineversity

Heb je een MAXON Service Agreement? Dan krijg je een jaar gratis toegang tot Cineversity. Verder lezen »

Webinar Architecturale Visualisatie

Schrijf je in voor het Webinar Architecturale Visualisatie met Cinema 4D op 30 september. Verder lezen »

"The best Cinema 4D tutorial ever!"

Wat is de snelste manier om Cinema 4D te leren? Een goede vraag, en eentje waar Greyscalegorilla een duidelijk antwoord op heeft. Verder lezen »

VRAYforC4D Masterclass 2015

Word een echte VRAY-master met de 'VRAYforC4D Masterclass 2015'. Verder lezen »

30 tutorials in 30 dagen

Greyscalegorilla pakt in januari uit met 30 Cinema 4D-tutorials in 30 dagen tijd. Verder lezen »

Cinema 4D op IBC 2014

Op IBC 2014 deelden gerenommeerde artiesten hun ervaringen met Cinema 4D. Bekijk nu hun presentaties en ervaar zelf waarom Cinema 4D voor veel CGI-artiesten de logische keuze is. Verder lezen »

Reflectance in R16

"Waar is de Reflection Channel in R16 opeens naartoe?" Verder lezen »

Tutorial voor origami-animatie

Papier met menselijke trekjes... CINEMA 4D-artiest Pingo van der Brinkloev toverde zijn ervaringen met papieranimaties om tot een leuke tutorial. Verder lezen »

Gebruikersdagen online

Kon je er niet bijzijn op de Vectorworks Gebruikersdagen, of wil je de masterclasses en seminaries nog eens opnieuw bekijken? Alle sessies staan nu online! Verder lezen »

Gratis CINEMA 4D-syllabus voor docenten

Ben je docent CINEMA 4D en zoek je inspiratie voor je cursus? Wat dacht je van een gratis MAXON-syllabus met tientallen voorbeeldbestanden? Verder lezen »

Starten met CINEMA 4D Lite

Leer hoe je vlot aan de slag kan met de combinatie van After Effects CC en CINEMA 4D Lite in een knappe introductietraining van motion designer Angie Taylor van het online leerplatform Lynda.com. Verder lezen »

Intro tot CINEMA 4D door Greyscalegorilla

Wil je eindelijk de sprong naar 3D wagen? Of ben je het beu in CINEMA 4D steeds met dezelfde tools te werken, zonder al die andere mogelijkheden te benutten? Volg dan de online CINEMA 4D-introductietraining van Greyscalegorilla. Verder lezen »

Importeer je Vectorworks of CINEMA 4D-model in Unity 3D

Met Unity 3D creëer je fascinerende games en interactieve applicaties in een handomdraai. In de Unity Asset Store vind je de perfecte modellen om te starten. Of maak ze gewoon zelf met CINEMA 4D of Vectorworks? Verder lezen »

Digital-Tutors demonstreert beeldhouwtechnieken

Digital-Tutors (“digitale leraren”), een van de grootste aanbieders van videotrainingen wereldwijd voor animatie en VFX, stelt twee nieuwe tutorials voor CINEMA 4D R14 ter beschikking. Verder lezen »

Review van "Vertex Pusher Training series"

C4DLounge bespreekt de "Vertex Pusher Learning Series", een downloadbare reeks tutorials voor modeling, shading, rigging, MoGraph en meer. Verder lezen »

C4D-tutorial: een touw met dynamics

In Arjo Rozendaal's nieuwe tutorial legt hij uit hoe je met dynamics een gewicht aan een touw kan animeren. Verder lezen »

C4D R12: dynamics met Tim Clapham

Tim Clapham - bekend van de C4D-tutorials van Hypa TV - mocht C4D Release 12 beta-testen. "What an amazing release it is too", is zijn vaststelling. Verder lezen »

C4D R12: fotorealistisch licht met IES

Op het Vimeo-kanaal van Maxon staan twee interessante demo's over de werking van IES-belichting en de nieuwe Lineaire Workflow. Verder lezen »

C4D R12: tutorials over nieuwigheden

Benieuwd wat je zoal kan met Release 12? Nick de Greyscale Gorilla heeft een reeks tutorials gemaakt over de coolste nieuwigheden in CINEMA 4D R12. Verder lezen »

Wat is Lineaire Workflow?

CINEMA 4D R12 introduceert de Lineaire Workflow. Dit betekent dat je sneller rendert, er meer kleurdiepte is én dat je minder lichtbronnen moet gebruiken. Verder lezen »

www.designexpress.eu © Design Express 2011 privacy tel BE 015 71 96 00 tel NL 0182 756 660