Cinema 4D op IBC

Indrukwekkende animaties, heerlijke kortfilms en technische tips&tricks: de Cinema 4D-gebruikerspresentaties op IBC 2017 waren heel uiteenlopend maar altijd boeiend. Verder lezen »

Cinema 4D-gebruikersdagen in Duitsland

Ben je enthousiast Cinema 4D-gebruiker en lijkt een tripje naar Duitsland je wel wat? Schrijf je dan in voor de Cinema 4D-gebruikersdagen in Keulen, Hamburg of München. Verder lezen »

Koop Cinema 4D R18 en krijg R19 gratis

Het is bijna zover: Cinema 4D Release 19 komt eraan! Om dat te vieren, lanceren we een mooie zomeractie: koop vóór 31 augustus R18 en ontvang er R19 gratis bij. Verder lezen »

Cinema 4D-trainingen dit najaar

Klaar voor iets nieuws? Wat dacht je van een Cinema 4D-training dit najaar? Verder lezen »

Cinema 4D R19 is er

Cinema 4D Release 19: de technologie van morgen in de tools van vandaag. Verder lezen »

Vacatures bij Design Express

Ken jij iemand die iemand kent? Design Express zoekt nog enkele fijne collega's om verder te groeien in de Benelux. Verder lezen »

Blog: FUI, GUI en HUD

Maxon’s CEO Paul Babb over FUI, GUI en HUD en een nieuwe Cineversity tutorials-serie. Verder lezen »

Inspiratie: de kunst van het renderen

Hotel 114 - een ontwerp naar de hand van Thomas Vournazos van Slashcube - springt meteen in het oog door de verbluffende renders die werden gemaakt met behulp van Cinema 4D en de Corona rendermachine. Laat Thomas je begeleiden doorheen zijn workflow… Verder lezen »

Cinema 4D @ NABSHOW 2017

Ook Cinema 4D zal aanwezig zijn in Las Vegas voor NABSHOW 2017, een evenement waar zowat de hele digitale wereld samenkomt om allerlei nieuwigheden te ontdekken en voor te stellen. Verder lezen »

Tutorial: Cinema 4D voor Maya-gebruikers

Wil je als Maya-gebruiker Cinema 4D toevoegen aan je workflow? Bekijk dan zeker deze Cineversity-tutorial! Verder lezen »

Nieuw: MAXON Labs

Ontdek MAXON Labs, een platform met nieuwe tools voor Cinema 4D-gebruikers. Verder lezen »

31/03/2017 - Gratis Webinar: Cycles 4D for Motion Design

Schrijf je nu in voor het gratis webinar 'Cycles 4D for Motion Design' van 31 maart 2017. Verder lezen »

Inspiratie: villa aan de Leie

Een knap staaltje architectuur; deze villa aan de oevers van de Leie. Naar een ontwerp van Govaert & Vanhoutte Architects én voorbereid in Cinema 4D. Verder lezen »

Tutorial: 3D-printen met Cinema 4D

Ontdek op basis van 10 handige tips hoe je jouw ontwerp klaarstoomt voor 3D-printen. (bron: i.materialise) Verder lezen »

Update: vacatures bij Design Express

Design Express blijft groeien in het nieuwe jaar! Daarom zoeken we 2 nieuwe Vectorworks-medewerkers, 1 Cinema 4D-expert en een marketeer om ons internationale team te versterken. Verder lezen »

Cinema 4D R18 SP2

De updates van Cinema 4D R18 Service Pack 2 zullen ook jouw workflow optimaliseren! Verder lezen »

Korting op jouw upgrade van Cinema 4D R15 naar R18

Door de sterke groei in de 3D-wereld evolueert Cinema 4D voortdurend. Omdat we ervan overtuigd zijn dat ook jij als trouwe Cinema 4D-gebruiker wil profiteren van de beste en nieuwste features, bieden we je een unieke kans om je Cinema 4D R15 goedkoop te upgraden naar Release 18. Verder lezen »

25-26/01/2017 - Gratis webinar "Realistic Rendering"

Droom jij ook van fotorealistische renders? Schrijf je dan nu in voor dit webinar en krijg de meest geavanceerde rendertechnieken onder de knie. Verder lezen »

Inspiratie: Batman v Superman v Cinema 4D

Eerder dit jaar kon je in menig bioscoop genieten van Batman v Superman: Dawn of Justice; een film boordevol sensationele animaties, mede mogelijk gemaakt door Cinema 4D. Verder lezen »

Inspiratie: student maakt verbluffende kortfilm

Iedere voormalige student herinnert zich ongetwijfeld de stress die gepaard gaat met de afronding van het o zo gevreesde eindwerk. Wetende dat student Shawn Wang een kortfilm moest bolwerken, was dit voor hem ongetwijfeld niet anders. Welnu, 'Unknown Planet' getuigt van een buitengewone professionaliteit, mede mogelijk gemaakt door het gebruik van Cinema 4D. Verder lezen »

www.designexpress.eu © Design Express 2011 privacy tel BE 015 71 96 00 tel NL 0182 756 660